Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Proje Çağrısı Toplantısı

15.02.2018 tarihinde Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksekokulu(KOU Hereke MYO) ve Çelik İhracatçılar Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (ÇİB Ali Nuri Çolakoğlu MTAL),  Doğu Marmara Kalkınma Ajansı “İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitim Geliştirilmesi Mali Destek Programı” çağrısı için Hereke MYO bünyesinde işbirliği toplantısı yapmıştır.

Toplantıya KOU Hereke MYO adına Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Uğur YÜCEL, Doç Dr. Elif ÖĞÜT, Öğr.Gör. Cengiz SOYKAN, ÇİB Ali Nuri Çolakoğlu MTAL’ni temsilen Okul Müdürü Muharrem KARAKOÇ, Müdür Yardımcısı Nazım ÖSKAN katılmıştır.

Proje koordinatörü okul, ÇİB Ali Nuri Çolakoğlu MTAL olduğu, KOU Hereke MYO Makine Metal Teknolojileri Bölümü proje ortağı olması kararı alınmıştır. ÇİB Ali Nuri Çolakoğlu MTAL bünyesinde CNC atölyesi kurulması, KOU Hereke MYO bünyesinde bulunan Kaynak Laboratuvarının geliştirilmesine, her iki okulda kurulacak olan labotuvar/atölye’lerde iki okulunda öğrencileri tarafından kullanılmasına karar verilmiştir.

Projede KOU Hereke MYO adına Doç. Dr. Elif Öğüt, “Proje Eğitim Sorumlusu” olması kararlaştırılmıştır.