Etkili CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Semineri Yapıldı

27.04.2016 tarihinde TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İnsan Kaynakları Komitesi yetkililerinin konuşmacı olduğu, mezun durumunda olan öğrencilerimize yönelik “Etkili CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu seminer düzenlenmiştir.

Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen seminere; Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Eylem Yılmaz, Takosan Otomobil Göstergeleri San. ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ercan Koçak, EKU Fren ve Döküm Sanayi A.Ş. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Ersin Küçük ve TOGEV (TOSB Organize Sanayi Bölgesi Geliştirme ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Asistanı Pınar Çataltaş katılmıştır.

Ercan Koçak CV hazırlarken nelere dikkat edilmeli, mülakat çeşitleri, mülakata hazırlık, yeterlilikler, mülakat esnasında kişinin davranışları gibi konularda bilgi verdi. Seminer katılımcıların öğrencilerin sorduğu soruları cevaplaması ile son buldu.

u

DSC_0003 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0027 DSC_0029 DSC_0035