Öğr. Elemanımız “Sen Yönet” Projesinde

İzgaz&Engie A.Ş. 8.3.2018 tarihinde düzenlenen, “Sen Yönet Projesi” Kadınlar Günü Özel Toplantısı’na okulumuz  Öğretim  Görevlisi Aynur Sebük Kurt’u davet edilmiştir. Kadın çalışanların iş hayatında karşılaştığı zorluklar ve bu konuda ne gibi uygulamalar yapılabileceği, dar gelirli halkın doğalgaz abonelik işlemleri ücretinin taksitlendirilmesi, bankalar ile anlaşma yapılarak evlerde yapılan doğal gaz iç tesisat hizmetlerinde tesisat kredisi seçeneği, öğrencilerin mezun olduktan sonra enerji sektöründe istihdamının sağlanabilmesi için üniversite-sanayi işbirliği, okulumuzda okuyan öğrencilerimizin staj taleplerinin ve burs taleplerinin karşılanması gibi konularda İzgaz Yönetim Komitesi’yle fikir alışverişinde bulundu.

İZGA YÖNETİM TOPLANTISI_2 İZGA YÖNETİM TOPLANTISI_1