KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE ETKİNLİĞİ

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kocaeli İl Eylem Planı(2017-2020) 4.2. nolu hedefte belirlenen faaliyet çerçevesinde, Kaymakamlık Makamının 19.09.2018 tarih ve 1327 sayılı Olur’u ile İlçemizde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu oluşturulmuştur.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü kapsamında, 25 Kasım-5 Aralık tarihleri arasındaki sürenin “Kadın Sorunları Konusunda Farkındalık” dönemi olarak değerlendirilerek, çeşitli eğitim, seminer, yürüyüş vb. etkinliklerle geçirilmesini planlamaktadır. Bu amaçla okulumuz konferans salonunda 28/11/2019 tarihinde saat 13:00 da Doç. Dr. Aysen Şimşek Kandemir’in koordinatörlüğünde, Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Gökalp Kutlu ve Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Polis İrtibat Görevlisi Hacı Kerim Ateş tarafından öğrencilerimiz ve personelimize farkındalık yaratmak amacıyla bir seminer verilmiştir. İlgili seminere Öğrenci ve Personelimizin yanında okul müdürümüz Prof. Dr. Elif ÖĞÜT, Körfez Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu Koordinatörleri Körfez Tarım ve Orman İlçe Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Cemil Arslan ile Körfez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Personeli Sosyolog Gülizar Demirtürk katılım sağlamıştır.