Elektronik ve Otomasyon Bölümü VLE Elektronikte

Hereke Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri, 16.05.2019 tarihinde, Gebze TOSB-TAYSAD Organize Sanayi Bölgesinde bulunan VLE Elektronik'e teknik gezi düzenledi. Otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren firma araç farlarında kullanılan led aydınlatma teknolojilerinin dünyada öncü firmaları arasında yer almaktadır. Ziyaret İnsan Kaynakları Şefi Sevim Balkaya ORTAKÇI'nın VLE Elektronik firmasını tanıtımı ile başlamış olup takiben, iş yeri İSG Uzmanı Merve BALÇIK iş yeri güvenlik kuralları hakkında bilgilendirmesi ile devam etmiştir. Vardiya Amiri Erhan KURTULDU ve Takım Lideri Mehmet TAŞKIN üretim teknolojileri, ürünlerin özellikleri, firmanın çalışma koşulları konusunda bilgilendirme yaptı. Soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda üretim saha ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında farların baskı devrelerinin hazırlanması, SMD elektronik komponentlerin baskı devereye dizilişi, lehimleme, kalite kontrol, arıza giderme, ürün takip sistemi istasyonlarının işleyişi hakkında bilgilendirme yapıldı.