25 Kasım Dünya Kadına Şiddetle Mücadele Günü

Kocaeli Üniversitesi Hereke MYO, Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi, Kocaeli Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “25 Kasım Dünya Kadına Şiddetle Mücadele Günü” kapsamında içinde bir panelinde yer aldığı program, 9 Aralık 2019 tarihinde saat 14:00 da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yapılan programa Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN, Cumhuriyet Başsavcısı Burak OLGUN, KOÜ Hereke MYO Müdürü Prof. Dr. Elif ÖĞÜT, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman YURT, Aile, çalışma ve Sosyal Politikalar il Müdürü Bekir YÜMNÜ, Ticaret Odası Başkanı Recep ÖZTÜRK, STK ve siyasi parti temsilcileri, Hereke MYO öğretim üyeleri ve öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı. İlçe genelinde resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren M.E.B.’na bağlı öğrencilere ödülleri verildi. Doç Dr. Aysen ŞİMŞEK KANDEMİR’in moderatörlüğünde gerçeleştirlen panelde, panelist olarak ŞÖNİM Müdürü Tuğba UĞUR, KOÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi ve KASAUM Md. Yrd. Doç.Dr.Ayla ERGİN, Körfez Müftülüğü Vaizi Yahya Kemal BEYAZIT ve Psikolog Zeynep DOĞANAY yer aldı.