Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Projemiz İçin İmzalar Atıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2019 Yılı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin sözleşme imza töreni 06.09.2019 tarihinde Ajans Merkez Binasında gerçekleştirildi. Okulumuz İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı çerçevesinde "İmalat Sanayiinde Kullanılan Yüksek Üretim Teknolojilerinin Ön Lisans Eğitim Programlarına Adaptasyonu" adlı proje ile başvurmuş ve proje kabul görmüştür. Okul Müdürümüz Prof. Dr. Elif ÖĞÜT'ün projemizi tanıtmasından sonra, Üniversitemiz adına Prof. Dr. Ahmet Küçük, Ajans adına Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU protokole imza atmıştır. Üniversitemizin Hereke MYO dışında da Uzunçiftlik MYO'nun "Yenilenebilir Enerji Sektörü Alanında Nitelikli İşgücü Geliştirme Ve Koordinasyon Projesi" ve KOU Teknopark A.Ş.'nin, "Bilişim ve Yan Sektörleri Mükemmeliyet Merkezi (BİSEM) Projesi" kabul edilmiştir.